Irigaţii cu tehnologii moderne

În condiţiile unor schimbări climatice din ce în ce mai evidente pe tot cuprinsul ţării, spaţiile verzi devin un element deosebit de important în cadrul comunităţilor. În acest sens la nivel European se acordă în ultima vreme o atenţie mărită precum şi fonduri importante dezvoltării zonelor verzi în perimetrele urbane care pot imbunătăţi climatul, confortul şi sănătatea comunităţii.

Este deja conştientizat la cele mai înalte nivele că investiţiile şi proiectele realizate astăzi, vor contribui pozitiv la mediul şi ambianţa în care vor creşte şi se vor dezvolta generaţiile viitoare.

Proiectele de înfiinţare sau amenajare a spaţiilor verzi urbane sunt deja prinse în programe finanţate la nivel European, iar standardul şi exigenţele de realizare a acestora cresc de la an la an.

În afară de plantarea propriuzisă de material vegetal, este absolut necesar să fie asigurate şi condiţiile prin care amenajarea respectivă va supravieţui în timp şi va avea toate dotările necesare de utilitate pubilică de care toţi membrii comunităţii vor beneficia, iar costurile ulterioare de întreţinere vor corespunde posibilităţilor comunităţii.

Folosind echipamentele mărcii Rain Bird, lider mondial în domeniu şi promotor al campaniilor de "Utilizare Eficientă a Apei" în Europa şi Statele Unite.

 

Realizăm proiectarea, contractarea, execuţia şi întreţinerea instalaţiilor de irigat automatizate.

De asemenea putem furniza soluţii şi proiecte complete pentru instalaţiile aferente de alimentare cu apă, filtrare, pompare sau instalaţii de irigat mobile cu diverse aplicaţii.

 

Dispunem de: mașină de săpat șanturi semi-automată ce poate săpa cu un minim de mobilizare a solului, fără ca suprafaţa de gazon să fie afectată. Performanţă de săpat este de minim 60 m / h până la o adâncime de 45 de cm iar lățimea șanțului este de maxim 13 cm.

 

Avantajele unui sistem de irigatii profesionist

Un sistem de udare automatizat este o combinaţie complexã de ţevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice.

De aceea este esenţial ca proiectarea şi instalarea sistemului irigaţie sã fie făcută de un profesionist în domeniu.

Echipa noastră alege cele mai potrivite produse pentru proiectul Dvs. pe baza schiţei terenului şi ţinând cont de debitul şi presiunea apei disponibile.

Produse RAIN BIRD

Produsele noastre de înaltă calitate asigură cantitatea de apă potrivită pentru grădina şi gazonul Dumneavoastră.

Controlerul reglează automat necesarul de apă.

Aspersoarele şi rotoarele sunt invizibile când nu funcţionează. Senzorul de ploaie previne udarea inutilă. Contribuiţi în acest fel la utilizarea eficientă a apei!

Cu un sistem automat de irigaţii, plantele Dumneavoastră sunt sănătoase, înfloresc timp mai îndelungat, iar gazonul este des şi verde!

Servicii pentru irigatii

De numele RAIN BIRD se leagă mai multe sute de mii de sisteme de irigaţii care funcţionează pe terenuri sportive, în parcuri publice şi grădini particulare din Europa.

Dacă şi Dumneavoastră doriţi să instalaţi un asemenea sistem de irigaţii sau să modernizaţi un sistem deja existent, vă rugăm să apelaţi la firma noastră pentru realizarea unui sistem automat de irigaţii care să vă satisfacă necesitaţile